Lettertypen - hoe meer lettertypen toe te voegen aan de teksteditor

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sat, 12 Jan 2019 om 12:24 PM op Terrance Bendt

Om meer lettertypen aan uw teksteditor toe te voegen, klikt u op de website-instellingen en vervolgens op Website Styling

Klik in het gedeelte Lettertypen op Lettertype toevoegen om een van de meer dan 800 beschikbare Google-lettertypen voor u toe te voegen. Houd er rekening mee dat we niet meer dan 4 aangepaste lettertypen toestaan, omdat dit uw website kan vertragen en voor consistentie tijdens uw desing.