Animaties

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sat, 12 Jan 2019 om 12:32 PM op Terrance Bendt

Door animaties kan uw website levend en dynamisch worden. U kunt animaties toevoegen aan elke widget op uw pagina door op het animatiesymbool te klikken.

Je kunt een van de vele soorten animaties kiezen. Selecteer daarna een van de vele soorten animaties, animatiesnelheid en vertraging. Ik raad aan 200ms vertraging tussen animaties te gebruiken bij het één voor één maken van de animaties.