Prijzen - Upgrade uw site

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sat, 12 Jan 2019 om 01:03 PM op Terrance Bendt

Als u uw website of funnel/trechter wilt activeren om publiek zichtbaar te zijn, moet u zich abonneren op een van de premiumabonnementen. Om dat te doen, klikt u op de knop Nu upgraden/upgrade now in de rechterbovenhoek van het platform:

U wordt doorgestuurd naar het gedeelte Facturering om een premium abonnement te selecteren.

Het enige dat u daar nodig heeft, is om uw factuurgegevens toe te voegen en klik op de knop "Nu inschrijven" om uw website of funnels/trechters te activeren.