Een nieuwe pagina maken

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sun, 13 Jan 2019 om 01:46 PM op Terrance Bendt

Om een nieuwe pagina te maken klikt u op de knop Pages links in het midden van uw scherm.

Klik vervolgens op de knop Nieuwe toevoegen bovenaan

Het opent de opties voor Pagina, Pop-up, Map enz. En klik op Pagina

Dat opent een venster met de verschillende ontwerpen beschikbaar als een sjabloon voor uw nieuwe pagina. Alles is onderverdeeld in categorieën en u kunt een voorbeeld van elk paginaontwerp bekijken.

U kunt ook klikken op Lege pagina om helemaal opnieuw te beginnen of op Bestaande pagina om een pagina van uw huidige website of sjabloon als referentie te selecteren.

Na het selecteren van een sjabloon hoeft u alleen Naam, URL voor de pagina toe te voegen en een Groep (map) te selecteren die wordt gebruikt voor een betere organisatie van uw pagina's en klik op Toevoegen om te voltooien.