Kopiëren en bestaande pagina

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sun, 13 Jan 2019 om 01:51 PM op Terrance Bendt

Om een bestaande pagina te kopiëren, gaat u naar Pagina's -> Nieuwe toevoegen -> Pagina en selecteert u de knop Bestaande pagina

Selecteer vervolgens in de pagina Pagina-instelling van de paginasjabloon de pagina die u wilt dupliceren. Je hebt twee opties:

Sjabloonpagina - selecteer een van de paginaontwerpen van de originele sjabloon die u hebt geselecteerd
Mijn pagina's - selecteer een pagina van uw huidige website die exact zal worden gedupliceerd