Pagina SEO

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sun, 13 Jan 2019 om 01:59 PM op Terrance Bendt

Om naar de pagina SEO te gaan, klikt u op Website-instellingen -> Pagina-SEO

Het opent de pagina SEO-instellingen waar u kunt toevoegen:

Metatitel - dit is de titel die aangeeft waar de pagina over gaat. Het is de pagina die door Google wordt gebruikt om op de resultatenpagina te tonen.

De oranje tracker geeft de optimale grootte van de metatitel aan. Zorg ervoor dat u een compenseerbare sentece heeft met trefwoorden die belangrijk zijn voor de zichtbaarheid van de pagina.

Meta-beschrijving - korte uitleg van de pagina met ongeveer 300 symbolen. Zorg ervoor dat u ook trefwoorden opneemt in de beschrijving en een mooie overtuigende tekst is zodat mensen op de pagina klikken wanneer deze in Google wordt weergegeven.

Toevoegen aan sitemap - waarmee de pagina uit de sitemap.xml wordt toegevoegd of verwijderd, zodat zoekmachines uw pagina kunnen indexeren (vinden). Als de pagina nog steeds bezig is, zorg dan dat deze is verwijderd uit de sitemap.

Afbeelding delen - gebruikt voor het delen van sociale media van de pagina.