Foto's en bestanden uploaden

Gemaakt door Terrance Bendt, Gewijzigd op Sun, 13 Jan 2019 om 01:23 PM op Terrance Bendt

Bestandsbeheer/file manager is de plaats waar u al uw foto's en bestanden kunt uploaden en beheren.

Om toegang te krijgen tot Bestandsbeheer, kunt u dit op de volgende manieren doen:

1. Via Image Widget door op de cameracamera-container te klikken:

2. Door op Website-instellingen -> Bestandsbeheer te klikken en vervolgens Alle bestanden of Alle afbeeldingen te selecteren. Dus wat is het verschil?

Alle afbeeldingen - als u alleen afbeeldingen wilt uploaden, kiest u die optie. Het formaat van je afbeeldingen zal veranderen (als ze echt groot zijn) en ze comprimeren. Het is op dezelfde manier als ze uploaden via Image Widget.
Alle bestanden - dat is geschikt wanneer u elk type bestand of afbeelding wilt uploaden waarvan u de originele grootte en kwaliteit wilt behouden.

OPMERKING: als u een afbeelding uploadt in de optie 'Alle bestanden', wordt er geen miniatuur gemaakt als u deze later in een afbeeldingswidget wilt selecteren.

In Bestandsbeheer/file manager klik op Upload een bestand hieronder om uw afbeeldingen te uploaden.